Clinica d’Oro, uw expert in bodytite in Turnhout

Voelt u zich onzeker over uw gelaat, hals, buik, benen of armen? Dan zorgen wij dat u opnieuw straalt van zelfvertrouwen. Loop weldra weer met opgeheven gezicht doorheen de straten, dankzij deze innovatieve techniek binnen de plastische chirurgie!

Bodytite

Hebt u last van plaatselijk overtollig vet of verslapte huid? Dan is een bodytite – de meest recente techniek in de cosmetische chirurgie – zeker het overwegen waard. Het biedt strak en mooi resultaat, zonder al te ingrijpende resultaten! Bij Clinica d’Oro zit u goed voor een snelle behandeling op maat van uw wensen! Wij hebben honderden van deze ingrepen verricht.

Plastisch

Plastische chirurgie vergt een hoop ervaring en kennis en bovenal: een aanpak op maat van uw klachten en wensen. Bij Clinica d’Oro zit u goed voor een mix van deze vereisten en bent u zeker van een geslaagd eindresultaat. Onze medewerkers hebben alle nauwgezette technieken onder de knie en begeleiden u van begin tot einde! Zelf heeft Dr. Vermeylen 25 jaar ervaring en hij heeft meer dan 22000 ingrepen verricht.

Esthetisch

Wilt u de ouderdom een halt toeroepen? Of wilt u uw lichaam een hart onder de riem steken met een kleine plaatselijke behandeling? Clinica d’Oro is uw specialist voor esthetische chirurgie in Turnhout en omgeving en bezorgt u het strakke lichaam waarvan u droomt. Het resultaat? Een boost van uw zelfvertrouwen!
Specialiteiten

Bodytite in Turnhout: de liposuctie techniek van vandaag!

Liposuctie, plastische chirurgie, esthetische chirurgie en noem maar op: het zijn stuk voor stuk termen die ons wel bekend zijn. De allernieuwste techniek binnen de plastische chirurgie, de bodytite, misschien heel wat minder? Wel, Clinica d’Oro licht dit begrip met plezier voor u toe. Bodytite is de nieuwste vorm van liposuctie, waarbij er aan de hand van computergestuurde radiofrekwentie de huid gaat verstrakken en vet vloeibaar maakt vooraleer het uit het lichaam wordt gezogen. Het voordeel van uw bodytite in Turnhout? Het omliggende weefsel wordt niet benadeeld én het verstevigt meteen de verslapte huid . Louter verwijderen van vet zal in vele gevallen te slappe huid als gevolg hebben. Vandaar het gerbuik van Body Tite , via dezelfde prikgaatjes, om de huid tot ongeveer 50% te verstrakken.

De voordelen klinken goed, maar wanneer is deze techniek precies van toepassing? Wel, bijvoorbeeld wanneer u plaatselijk overtollig vet heeft met een verslapte huid door een intensief dieet en gewichtsverlies. Of na verloop van uw zwangerschap en bevalling. Of eenvoudigwegaangeboren of verslapping door veroudering. Wilt u er opnieuw schitterend uitzien en opnieuw stralen van zelfvertrouwen? Overweeg dan onze bodytite in Turnhout en wees zeker van een strak eindresultaat!

Wist u bovendien dat de huid tot zo’n twintig procent tot vijftig procent kan samentrekken? Naargelang de plaats waar het wordt uitgevoerd, heeft onze bodytite in Turnhout nog vele andere voordelen. Gaat het bijvoorbeeld over een behandeling in uw aangezicht? Dan zullen de festoons of vochtwallen onder uw ogen verminderen. Gaat het om een behandeling van de nek? Dan zullen uw kaken en hals worden verstrakt. Gaat het om een zogenaamde cellutite? Dan gaat onze bodytite zorgen voor een aanzienlijke vermindering van uw cellulitis klachten. De ingreep wordt verricht onder plaatselijke verdoving. U kunt onmiddellijk naar huis na de behandeling en u kunt uw werk terug hervatten de dag nadien. Sporten kan u best de eerste 3 weken niet doen. Het resultaat zal pas definitief zijn na vier tot zes maanden. Soms is het ook nodig van een elastische bandage te dragen gedurende een aantal weken.

Clinica d’Oro: uw expert in bodytite in Turnhout

Hebt u een overschot aan huid en vet? Dan is een bodytite in Turnhout een echte aanrader. Het is immers de bedoeling een blijvend resultaat te bereiken zonder intensieve ingrepen en lange herstelperiodes! Bovendien laat het weinig tot geen littekens na, waardoor achteraf opnieuw kan stralen als daarvoor. Het opent mogelijkheden voor zo goed als elk lichaamsdeel, gaande van uw buik ,armen,schouders, dijen, love handles, knieen, kuiten, aangezicht en hals.

Clinica d’Oro zorgt hierbij steevast voor een persoonlijke behandeling van begin tot einde, vanaf het intake gesprek tot de volledige naverzorging achteraf. Op deze manier bent u zeker van een behandeling en ingreep op maat van uw wensen en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Met bodytite in Turnhout geniet u met andere woorden van een aanpak in een klantvriendelijk kader, waarvan u nog jarenlang van zal kunnen genieten!

Wenst u meer te weten over een bodytite? Wat deze voor u kan betekenen en hoe we precies te werk gaan bij de uitvoering van een bodytite in Turnhout? Geen probleem. U kan Clinica d’Oro steeds geheel vrijblijvend contacteren via het telefoonnummer +32 14416689 of via het e-mailadres clinicadoro@gmail.com. We proberen u zo snel mogelijk te woord te staan!
© 2015-2018 Clinica d´oro
Links |
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Clinica d´oro
Vogelzang 3b11
2300 Turnhout
Tel.: +32 14416689
Contacteer ons